Universitat Rovira i Virgili

Un Oceà de lletres: 50 retrats d’escriptors espanyols, portuguesos i iberoamericans

La proposta i la invitació pel Departament de Filologies Romàniques d'organitzar l'exposició "Un Oceà de lletres: 50 retrats d'escriptors espanyols, portuguesos i iberoamericans" va ser rebuda de part de la Unió de Periodistes Professionals de Romania, avalada pels noms de: Nicolae Ionita, Dr. Marian Nencescu, Director del Departament de Cultura de la Unió de Periodistes i l'Acad. Prof. Dr. Gheorghe Paun.
<!--[if-->
<!--[endif]--><!--![endif]--><!--![if-->

<!--[if--><!--[endif]-->

El Sr. Nicolae Ionita, amb conexions en el context dels dibuixants gràfics del món, conegut a Romania per organitzar vàries exposicions al seu país i a l'estranger amb retrats d'escriptors romanesos i per haver publicat vàris àlbums i catàlegs amb creacions personals o en col·laboració, ha llançat enguany una acció de gran envergadura: un concurs internacional de retrats de grans escriptors del món: Tribute to the Great Writers on the World.
<!--[if-->
<!--[endif]--><!--![endif]--><!--![if-->

<!--[if--><!--[endif]-->

Al concurs, es van presentar 500 dibuixants que han enviat més de 2000 retrats. Han estat seleccionats dibuixos de 200 artistes de 55 països. La Unió de Periodistes va enviar invitacions per organitzar exposicions a vàries institucions del món. Es van inscriure 64 institucions de cultura que han pogut escollir lliurement els retrats d'escriptors. El Departament de Filologies Romàniques de la Universitat Rovira i Virgili s'ha mostrat interessat per la proposta. Han participat en l'organització d'aquesta exposició la Dra. Mª Dolores Jiménez López, Dra. Mª José Rodríguez, Dra Mª Isabel Calle Romero, Dra Lilica Voicu i Santiago Montes, que han comptat en tot moment amb el suport del personal del CRAI, Campus Catalunya.

La exposició estarà oberta en el vestíbul del CRAI, Campus Catalunya, els dies 13-18 de novembre de 2023.

<!--![endif]--><!--![if--><!--![endif]--><!--![if-->

Share

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Up