Universitat Rovira i Virgili

VI Jornades Internacionals EnELE

Els díes 24 i 25 de novembre de 2022 es van celebrar al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili les VI Jornadas Internacionales EnELE, que van recuperar el seu format presencial, tot i què es van poder seguir també a distància mitjançant videoconferència. Es pretenia, i es va aconseguir, ésser de nou un lloc de trobada per a futurs docents i investigadors en l'àmbit de l' ELE, especialment per a aquells que es troben a la seva etapa de formació de postgrau, màster o doctorat.

L'edició d'enguany va atendre de manera específica a la Variación lingüística en el ámbito de ELE, l'estudi de la qual ha experimentat un auge significatiu en els darrers anys. Javier Muñoz-Basols (University of Oxford), Mara Fuertes-Gutiérrez (Open University) i Carlos Soler Montes (University of Edinburgh) van ser els ponents convidats encarrgats d'abordar aquesta qüestió des de perspectives novadores i complementàries.

Paral·lelament, amb la finalitat d'enriquir el debat, van ser previstes sessions de comunicacions que van tractar de la mateixa manera novadora i acurada sobre el tema central de les jornades.

Totes les comunicacions es van presentar de forma presencial.

Les jornades van ser organitzades per Grupo de Investigación en Lexicografía y Enseñanza de Lenguas Extranjeras de la Universitat Rovira y Virgili del qual és investigadora principal la Dra. Maria Bargalló, professora de llengua del Departament de Filologies Romàniques.

Share

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Up