Universitat Rovira i Virgili

IX Jornades del Doctorand del Programa de Doctorat en Estudis Humanístics de la Universitat Rovira i Virgili, 11-12 de maig de 2023

Jornades

La darrera edició de les Jornades del Doctorand, organitzades a la Universitat Rovira i Virgili en el marc del Programa de Doctorat d'Estudis Humanístics coordinat per la Comissió Acadèmica ha estat, una vegada més, tot un èxit.

Ha contribuït, en primer lloc, el número important de participants. Tractant-se d'una trobada oberta, les Jornades han aplegat doctorands de la URV als quals s'han afegit doctorands i doctorandes d'altres universitats de Catalunya com ara la Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Barcelona i d'altres universitats com ara la Universidad Autónoma de Madrid, la Universidad Internacional de La Rioja, Universidad Castilla La Mancha. La participació nombrosa ha afavorit la varietat de les presentacions. Cal destacar, de manera especial, l'alt nivell científic de les investigacions presentades.

La inauguració de l'acte, a càrrec de la Dra. María Angel Lanuza, directora de l'Escola de Postgrau i Doctorat de la URV ha donat el tret de sortida de les sessions presidides per la Dra. Maria Bargalló, Presidenta de la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat en Estudis Humanístics, la Dra. María Dolores Jiménez López, directora del Departament de Filologies Romàniques, el Dr. Ramon Arnabat, la Dra. Marta Serrano, membres de la Comissió Acadèmica del programa.

Felicitem als doctorands i doctorandes.

Agraïm a tothom la col·laboració.

Fins a la propera edició!

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar