Universitat Rovira i Virgili

Lliçons magistrals de filologia romànica

El Departament de Filologies Romàniques, amb la coordinació de la Dra. Elena de la Cruz, organitza el proper mes de febrer dues classes magistrals precisament en l’àmbit de la filologia romànica.

Amb el títol “Teixint lexicografia medieval”, el Dr. Joan Maria Jaime Moya, de la Institució Milà i Fontanals (IMF), el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i el Glossarium Mediae Latinitatis Cataloniae (GMLC), ens parlarà sobre les arrels germàniques del català en el Glossarium Mediae Latinitatis Cataloniae el proper dijous 14 de febrer del 2019 (de 13 a 15 h, a l'aula 310 del Campus Catalunya).

En Gerard Joan Barceló, antic alumne de l'École normale supérieure de Paris, professor agregat de gramàtica, director de la revista Lingüistica Occitana i redactor i corrector al diari occità Jornalet, ens parlarà sobre el cors i ens plantejarà si aquesta llengua és un toscà de la mar o una llengua original. Aquesta segona lliço magistral es durà a terme el dijous 28 de febrer del 2019 (de 13 a 15 h, a l'aula 310 del Campus Catalunya).

Share

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Up