Universitat Rovira i Virgili

III Jornades Batxibac

Benvolguts,

Us convidem a les III Jornades d'impuls al Batxibac que se centraran en Colonialisme i Francofonia. Dues conferències, una sobre història cultural a càrrec del Dr. García Bascuñana, antic professor de la URV, i una altra sobre literatura, à carrec de la Dra. Piquer Desvaux. Aquestes dues conferències ens presentaran aspectes sobre el Colonialisme i la Francofonia, i més concretament en l'àmbit literari, a pròposit del llibre Un barrage contre le Pacifique de Marguerites Duras. Entre les dues conferències, hem previst una pausa amb una exposició editorial al mateix hall de l'Aula Magna de la Facultat de Lletres. Com a novetat, hem organitzat un concurs de traducció literària francès-castellà pels estudiants. Tot seguit, professionals de les Escoles Oficials d'Idiomes oferiran un taller de llengua sobre l'avaluació de la competència oral. I, pels docents que ho vulguin, us proposem una sessió sobre l'Enfant de sable de Tahar Ben Jelloun.

L'objectiu de la Trobada és que l'alumnat i elprofessorat dels centres del Programa Batxibac -de doble titulació de Batxillerat i Baccalauréat- pugui trobar-se i beneficiar-se de l'expertesa de la Universitat. També, de manera més genèrica, donar a conèixer als alumnes de 4t d'ESO així com als professors de francès  l'existència del programa Batxibac i el seu contingut. I oferir a l'alumnat tallers pràctics que els siguin d'utilitat i al professorat de francès en general coneixements d'aprofundiment teòric. 

Aquesta jornada és una activitat reconeguda pel Departament d'Ensenyament a través de l'Institut de Ciències de l'Educació de la URV, i us podeu inscriure a la fitxa que s'indica a l'enllaç.

https://sites.google.com/site/icenouniversitariurv/formacio/lecolonialismehistoireetlitterature

Share

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Up