Universitat Rovira i Virgili

2n Concurs de vinyetes sobre el Qvixot

Amb motiu de la commemoració del IV Centenari de la mort de Cervantes, sota el títol Don Qvixot Avui, el Departament de Filologies Romàniques i la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili vam convocar l'any passat, per primera vegada, el Concurs de Vinyetes del Qvixot, en el marc de les activitats de promoció del grau de Llengua i Literatura Hispàniques.

Enguany, engeguem la segona edició, amb l'ànim que obtingui tan bona resposta entre el professorat i l'alumnat de batxillerat com la primera.

Pot participar-hi, de manera individual, tot l'estudiantat matriculat durant el curs 2017-2018 de primer o de segon de batxillerat en qualsevol centre d'ensenyament secundari de les comarques de Tarragona.

Els treballs poden estar fets amb qualsevol tècnica artística. Les propostes, que poden ser serioses o humorístiques, acompanyades de text o no, han de presentar el Qvixot com a referència per a fer una reinterpretació de l'obra cervantina en clau contemporània que faci palesa la seva pervivència i universalitat.

Els treballs es lliuraran del dilluns 11 al dijous 14 de desembre. El veredicte del jurat es farà públic el divendres 15 de desembre i el lliurament dels premis - un primer, dos segons i tres tercers premis consistents en dispositius electrònics adequats a l'estudi i l'aprenentatge - tindrà lloc a la Sala de Graus del Campus Catalunya el 20 de desembre.

Les obres guanyadores romandran exposades durant el període de Nadal al CRAI del Campus Catalunya.

Share

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Up