Universitat Rovira i Virgili

XXVIII Congrés d'ASELE al Campus Catalunya

La Universitat Rovira i Virgili acollirà del 6 al 9 de setembre de 2017 el XXVIII Congrés Internacional d'ASELE (Asociación para la Enseñanza del Español como Lengua Extranjera) al Campus Catalunya.

És la primera vegada que la URV organitza aquest important congrés internacional. En aquesta ocasió, especialistes de tot el món en l'ensenyament d'espanyol com a llengua estrangera es reuniran per estudiar i debatre sobre el tema Lèxic i cultura a LE / L2: corpus i diccionaris, amb un contingut estructurat en tres blocs: El tractament del lèxic, El vocabulari i la cultura i Els diccionaris i els corpus, a l'aula de espanyol com LE/L2.

L'enfocament del tema del congrés pretén abordar la dimensió panhispànica de la llengua espanyola, donant cabuda d'aquesta manera a les diferents varietats lèxiques i cultures hispàniques existents. Els ponents són Joe Barcroft (Washington University in St. Louis), Concepción Maldonado (Universidad Complutense de Madrid), Margarita Alonso (Universidad de A Coruña), Marta Higueras (Instituto Cervantes), Sara Robles (Universidad de Málaga) i Danica Salazar (Oxford University).

La presència internacional que aportarà la celebració d'aquest congrés al Campus Catalunya de la URV serà molt valuosa: entre d'altres, ens acompanyaran professionals de l'àmbit d'ELE de països de 4 continents: 5 països d'Àfrica, 7 d'Amèrica, 4 d'Àsia i 15 d'Europa, a més de participants de 25 indrets de l'Estat espanyol.

Related elements

Share

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Up

Asele 2017 a Tarragona