Universitat Rovira i Virgili

Lectura multilingüe del Qvixot

Sant Jordi 2016

Amb motiu de la commemoració enguany del Quart centenari de la mort de Cervantes, aprofitant la celebració de les festes de Sant Jordi, i coincidint amb el dia de la Mare de Déu de Montserrat, dins de les activitats de promoció del grau deLlengua i Literatura Hispàniques, el dimecres 27 d'abrilde les 11 a les 12 h, a la Sala de Juntes del Campus Catalunya, farem una Lectura multilingüe del Qvixot, a la qual convidem tothom.

La idea és tornar a fer una lectura continuada, en torns de 5 minuts, en diferents idiomes, tal com l'any passat, però aquesta vegada molt més breu, amb un valor simbòlic. Es tracta d'una activitat intercultural adreçada no només a la comunitat universitària, sinó a tothom que hi vulgui participar. Convidem molt especialment els erasmus, i el professorat i l'alumnat d'ESO, batxillerat i cicles formatius del nostre entorn, per tal de fer-los partícips de la nostra festa.

La nostra intenció és tenir lectores i lectors en diferents llengües, a més del castellà i el català: albanès, alemany, anglès, àrab, basc, búlgar, coreà, croat, danès, eslovè, estonià, finès, francès, gaèlic, gallec, georgià, grec, hebreu, hindi, holandès, hongarès, irlandès, islandès, italià, japonès, jiddisch, letó, lituà, llatí, maltès, noruec, persa, polonès, portuguès, romanès, rus, serbi, suec, tagal, tailandès, turc, txec, vietnamita, xinès...

Share

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Up