Universitat Rovira i Virgili

Conferència: "Aspectos culturales del ómnibus, más que un medio de transporte en el siglo XIX", per la Dra. Elisabeth Amann

La Dra. Elizabeth Amann, professora en el Departament d'Estudios Literaris, de la Universitat de Gant, convidad per la professora María Dolores Gimeno Puyol, del Departament de Filologies Romàniques de la URV, va oferir el dijous, 26 d'octubre de 2023 a les 11:00, a la Sala de Graus del Campus Catalunya, la conferència titulada: "Aspectos culturales del ómnibus, más que un medio de transporte en el siglo XIX".

La conferència va tenir com a punt de partida el llibre recentment publicat per la conferenciant: The Omnibus. A Cultural History of Urban Transportation, Springer, 2023. No és el primer llibre d'Elizabeth Amann. Ha publicat també: Importing Madame Bovary: The Politics of Adultery, Palgrave Macmillan, 2006 i Dandyism in the Age of Revolution: The Art of the Cut (2015). Ha estat coeditora de tres volums, dels quals, el més recent, és Reverberations of Revolution: Transnational Perspectives, 1770-1850 (2021). Ha publicat també numbrosos articles sobre la literatura i la cultura del segle XIX.

La conferència ha tingut una molt bona acollida per part de professors i estudiants del grau d' Hispàniques.

Share

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Up