Universitat Rovira i Virgili

Els lligams entre el Departament de Filologies Romàniques i el món empresarial, protagonistes de la Nit de la URV

Promoció  - 

Entre els actes de commemoració dels 25 anys de la URV que s'estan duent a terme durant el curs acadèmic 2016-17, la Nit de la URV, celebrada el passat 8 de juny a l'auditori Josep Carreras de Vila-Seca, ha esdevingut un punt de trobada dels universitaris, les institucions, les empreses i els professionals en un acte de marcat caràcter social.

La vetllada va tenir un doble propòsit: d'una banda, reconèixer la col·laboració de les empreses i institucions que financen beques doctorals, projectes de recerca i acullen els nostres estudiants en pràctiques i, d'una altra, agrair la tasca de totes les persones que hi col·laboren com a professorat associat en totes les facultats i escoles, aportant-hi la seva experiència professional.

El Departament de Filologies Romàniques va tenir una presència destacada en aquesta doble vessant. D'una banda, la Dra Natàlia Català com directora del Departament i els professors associats Margarita Molero, Elena de la Cruz, Marta Tena i José Antonio Moreno; i d'una altra banda ex-alumnes dels estudis que impartim al Departament i que han aconseguit posicionar-se amb èxit en el món empresarial, com ara el Sergi Vallhonrat, director de Canal Reus TV.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar